Al weet-ik-het-hoeveel jaar schrijf ik zo nu en dan een blogje. Soms eindigt zo’n stuk online, maar meestal niet. Eigenlijk mag het dus geen blog heten, maar meer een digitaal dagboek. De laatste tijd ben ik veel bezig met zaken die me voorheen niet zo konden boeien: trends. Geen zorgen, dat is zeker niet waar ik over ga schrijven. Of nou ja, eigenlijk in zekere zin wel, maar ik ga me niet voordoen als hippe blogger die de nieuwste trends gaat aankondigen of evalueren. Daarvoor leef ik een veel te ouderwets bestaan. Wat ik wel ga doen (of eigenlijk: altijd al doe, maar nu online ga doen) is dingen vinden van die trends. Dat klinkt negatief. Dat wordt het niet. Ik wil alleen nog maar tijd en aandacht besteden aan de dingen waar ik vrolijk van word en waarvan ik denk dat anderen er ook iets aan kunnen hebben.

OK, OK, maar wat betekent dat voor deze blog?
– Ga ik dagelijks dingen vinden van dingen? > Ja, maar dat ga ik zeker niet dagelijks uploaden, misschien ook wel niet wekelijks.
– Over welke onderwerpen ga ik dan dingen schrijven? > Ik ga schrijven over alles wat mijn interesse heeft: gadgets, fotografie, hand lettering, taal, muziek, bullet journaling, etc.
– Wat moet dat online? > Geen idee. Mijn redenering: als ik van dingen iets vind, dan doen anderen dat ook. Ik wil graag weten wat anderen van deze onderwerpen vinden.

De onderwerpen waar ik over schrijf, zullen onderwerpen zijn die je niet per se aan de bar/keukentafel/koffietafel in de personeelskamer bespreekt. Zo kun je hier later deze week iets terugvinden over hoe neurotische trekjes mijn leven vormgeven en hoe die trekjes te koppelen zijn aan bullet journaling en hand lettering.

Ik hoop dat ik je/jullie/u kan boeien en dat ik zo nu en dan wat reacties weet los te peuteren. Zo niet, dan kan ik altijd later mijn eigen hersenspinsels nog teruglezen. Dat is ook wat waard, denk ik.

And so it begins…

4 gedachten over “And so it begins…

Plaats een reactie